Добро дошли на званичну презентацију Јавног предузећа за комуналне услуге "Kомуналац" из Kањиже. На наредним страницама можете пронаћи све информације о нашем пословању, као и о услугама које пружамо.

    
Skip Navigation Links"Komunalac" > Naslovna > Delatnosti > Služba zoohigijene

      Služba zoohigijene


Služba zoohigijene je formirana na osnovu Opštinske Odluke o poveravanju zoohigijenskih poslova na teritoriji cele opštine Javnom preduzeću za komunalne usluge „Komunalac“ iz Kanjiže za obavljanje sledećih poslova:
-    hvatanje i zbrinjavanje napuštenih životinja u prihvatilište za životinje
-    neškodljivo uklanjanje leševa životinja sa javnih površina i objekata za uzgoj, držanje, dresuru, izlaganje, održavanje takmičenja ili promet životinja
-    transport ili organizovanje transporta leševa životinja sa javnih površina i objekata iz prethodne tačke do objekta za sakupljanje, preradu ili uništavanje otpada životinjskog porekla na način koji ne predstavlja rizik po druge životinje, ljude ili životnu sredinu

Preduzeće brine o stalnoj veterinarskoj zaštiti svih životinja koje se nalaze u prihvatilištu. Kroz saradnju sa Udruženjem za zaštitu životinja iz Kanjiže kao i sa nadležnim Opštinskim organima obezbeđuju se najbolji mogući uslovi za zbrinjavanje životinja u prihvatilištu kao i akcije udomljavanja životinja.


Copyright © 2012 InterSoft Sva prava zadržana.